Feng Shui, Terapi og samtale

Tlf 50789609 mail: ute.mammen@gmail.com

Først og fremmest - fordi det virker, er enkelt og logisk

 

Feng Shui - en ældgammel kinesisk indretningsteknik

Indretning med Feng Shui, kan have flere forskellige udgangspunkter - alt efter, hvilken form man synes bedst om og falder den enkelte naturligt. Ens for alle er, at der tages udgangspunkt i et Baguakort, hvor dit hjem bliver opdelt i 9 lige store felter. Hvert område læner sig op af hver sit element, farver og former. Alt i alt, handler det om, at skabe en natulig energi og balance. 

Først og fremmest, handler Feng Shui dog om oprydning. Både mentalt og fysisk, for at der kan blive plads til kreativitet, optankning, søvn og nye muligheder. Alt det du belyser, får fokus og er du ét af de mennesker, med mange skjulte og ufremkommelige afkroge, skuffer fyldt af ting du engang vil sortere i, men ikke får gjort? Så er du nok også ét af de mennesker, der kunne have glæde af at forholde dig til dine omgivelser. Overblik er energi - mangel på overblik - dræner energien. 

Bunker af opgaver du mangler at forholde dig til - dræner energien - et ryddet skrivebord, giver plads til nye udfoldelsesmuligheder. 

Bunkerne skal ryddes, før du igen kan få overblik. Den gamle sofa skal ud, før du kan se, hvordan den nye sofa skal se ud. Garederobeskabet skal ikke være fyldt med bukser du måske engang kommer til at passe eller tøj, som du ikke kan lide, men heller ikke kan nænne at smide ud. Billedet, som din bedstemor engang har syet til dig, men som du aldrig rigtig har kunne lide - det skal videre i systemet.

Et rodet og overfyldt køkken, fyldt af ting der egentlig ikke hører hjemme der, fremmer ikke lysten til at kræse om den gode næring, men opfordrer næsten til fastfood eller halvhjertede løsninger. Så, hvad putter du på tanken hver dag ?

En indkørsel, fyldt af ukrudt, for længst "døde" solcellelamper, gamle cykler og bunker af affald, fremmer ikke besøg af venner og bekendte. Slet ikke, når døren er vokset ind i en urskov af efeu, som forlængst skulle have været tæmmet og dørklokken (hvis man kan finde den) ikke virker pga. manglende nye batterier. 

Alt er energi - alt det du omgiver dig med, påvirker dig. Enten i en positiv eller i en negativ retning. 

Står der socialkontor på din yderdør og kommer der udelukkende mennesker med behov for støtte, hjælp og vejledning? STOP det! Før eller siden, bukker ud under, for sugerøret, der plantes i din energibeholder. Husk, at der er forskel på at være ansvarlig og at tage ansvar for. Du er IKKE egoistisk, fordi du først passer på dig selv og dine egne behov, for du prøver at tage vare på andres - men VIS. 

Feng Shui, hjælper dig med at finde din helt egen retning i livet. Og - HUSK, den ændrer sig hele tiden - retningen altså - fordi DU ændrer dig hele tiden. Det kaldes flow og er uhyrelig nærende for dig selv og stimulerende for at andre at være i. Du skaber det rum, hvor lyser, finder ro og balance og kommer dermed meget nærmere dette magiske sted, hvor du forlader dette mekaniske hamsterhjul af andres krav, forventninger, materialisme og ligegyldigheder. 

Hvad føler du, når du kommer hjem til dit hus, din lejlighed eller dit værelse? Er der rart og godt at være eller ? 

Lær mere om, hvordan Feng Shui kan hjælpe dig på vej til at mærke bedre efter og handle på det, du ønsker dig. Du har ALTID et valg. 

 
(C) 2018 Lavet med NemmeHjemmesider.dk

Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk