Feng Shui, Terapi og samtale

Tlf 50789609 mail: ute.mammen@gmail.com

lidt om mig

Mit navn er Ute Mammen. Jeg blev i 1988 uddannet til pædagog. Min nysgerrighed har bragt mig langt omkring og givet mig en stort portion erhvervs - og - ikke mindst - livserfaring. Senere tog jeg læreruddannelsen, hvor jeg gennemførte med linjefag som dansk, kristendom, biologi og dansk som andet sprog. Dette foregik som fjernstuderende ved UC Syd i Haderslev og ved siden af mit fuldtidsjob. 

Psykologien og terapiforløb, havde min store interesse - se det enkelte menneske og finde et fælles udgangpsunkt for en bæredygtig vej til et bedre liv. Dette gjorde, at jeg tilmeldte mig Krop- og gestaltudannelsen i Bjødstrup. Først med fokus på at feje for egen dør og senere bygge op med erfaring indenfor såvel enkelt - som gruppe terapi foløb. 

Mit liv, min færden og min evige undren, førte mig igennem en lang række kurser, efteruddannelser og studierejser i både ind- og udland, hvor min indsigt yderligere blev styrket - men endnu ikke mættet. 

Lidt surfing på internettet, åbnede mine øjne for mulighederne med Feng Shui. Jeg læste meget om emnet og tog, også her, uddannelsen som fjernstuderende. 

I 2011, blev jeg ansat som daglig leder af Frivilligcenter Tønder, hvor mit arbejde hovedsageligt består i, at servicere foreninger og bistå enkelt personer i at udbygge deres netværk med meningsfulde fællesskaber, promovere relevante kurser og temadag indenfor frivilliighed og deltage i projekter og sparringsgrupper med henblik på opbygning, kolligal støtte og forankring. 

Når jeg ser tilbage i mit liv og frem til nu, har jeg fået fyldt min rygsæk med et alsidigt indhold og mod til at gå egne veje. Modet til at følge min intuition og træffe valg og beslutninger der sikrer, at jeg når de mål i livet, som gør mig glad og som skaber trivsel i hverdagen. Vejen hertil, har været fyldt af både op- og nedture, succces og nederlag, kuperet terræn og mere lige strækninger - noget vi nok alle kan nikke genkende til. Mit fokus nu er dog, at jeg VIL have bobler i maven i forhold til det jeg beskæftiger mig med. Jeg bestemmer selv, hvem og hvad jeg omgiver mig med og hvordan jeg håndterer den energi jeg har til rådighed. 

Træd ud af hamsterhjulet og mærk dig selv - kun her findes svaret. 
(C) 2018 Lavet med NemmeHjemmesider.dk

Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk